OoKoo – Jääsudet

vs

Tiedot

Päivämäärä Sarja Sarjakausi Pelipäivä
5.1.2019 III-Divisioona 2018-2019 5.1.2019

Tulokset

Joukkue1st2nd3rdTLopputulos
OoKoo0202Häviö
Jääsudet54413Voitto

Yhteenveto

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, ihmiset urheilevat ja teksti

OOKOO 2 – 13 JÄÄSUDET

Loppiaisviikonloppuna siirryttiin Outokummussa kevätkauden puolelle, kun OoKoon ja Kiteen Jääsusien välinen toinen kamppailu päättyi Jääsusien maali-ilotteluun.

Jääsudet osoitti heti startista lähtien, että joululomalla nautitut kinkut oli sulatettu kevätkauteen valmistavissa harjoituksissa. Koko ensimmäinen erä oli periaatteessa Jääsusien hallintaa. Ottelun ensimmäinen maali syntyi jo ajassa 0:39 Jan Pirisen ja Teemu Holttisen erinomaisen hyökkäyksen seurauksena. Tästä ei mennyt kuin muutama minuutti, kunnes Toni-Pekka Partanen naulasi mainiolla kudilla maalintekosektorilta kauden ensimmäisen maalinsa! Eritoten Jiri Pippola näytti, ettei jouluherkut paina enää loppiaisena. Jiri viimeisteli jo ensimmäisessä erässä tämän vuoden ensimmäisen hattutemppunsa. Erätauolle siirryttiin Jääsusien johtotilanteessa numeroin 0-5.

Toiseen erään OoKoo petrasi selvästi ensimmäisestä erästä. Jääsusilla ei ollut enää yhtä paljoa tilaa kiekkoilla kun ensimmäisessä erässä, ja toinen erä olikin hyvin tasaista vääntöä. Molemmat joukkueet saivat luotua mainioita paikkoja ja hienoja maaleja. OoKoo sortui kuitenkin jäähyilemään, ja Jääsudet rokottivat näistä paikoista. Toisen erän maalit 2-4.

Kolmanteen erään siirtyessä Outokumpulaiset alkoivat olla jo hieman puhki, mutta myös Jääsusien ajatukset taisivat jo pikkuhiljaa karata ensi lauantaina Hutsissa pelattavaan talviklassikkoon. Kolmas erä kyllä alkoi pamauksella, kun ensimmäisen minuutin sisään Jääsudet kairasi kaksi maalia vastustajan verkkoon. Tämän jälkeen peli oli molemmilta osapuolilta hyvinkin rikkonaista, ja molemmat joukkueet sortuivat useisiin jäähyihin. Jääsusien junnuosaston edustaja Timo Vanhanen torjui koko pelin ajan erinomaisesti, ja piti Jääsusien pelin kasassa. Peli päättyi luvuin 2-13 Jääsusien mainioon kevätkauden avausvoittoon. 

Nyt Jääsudet siirtyy täydellä höyryllä keskittymään ensi lauantain Hutsissa pelattavaan Karjalan Winter Classic Tour- otteluun Kapa-51:tä vastaan.

Muista osallistua myös Facebookissa: Karjalan Winter Classic Tour: Kitee

Ottelutilastot:
Jiri Pippola: 5+2=7
Janne Voutilainen: 3+3=6
Eemil Juvonen: 1+2=3
Teemu Holttinen: 1+1=2
Jan Pirinen: 1+1=2
Antti Kojo: 1+1=2
Mika Turunen: 0+2=2
Toni-Pekka Partanen: 1+0=1
Tapio Niskanen: 0+1=1
Eetu Räsänen: 0+1=1

Timo Vanhanen: 28/30 93,33%

Paikka

Outokumpu
Sinkkiperä 4, 83500 Outokumpu, Suomi