Yhteenvetoa Edustuksen kaudesta

Jääsusien Edustusjoukkueen kausi sujui hieman kaksijakoisissa tunnelmissa. Joulutaukoon mennessä pudotuspelit olivat vielä täysin omissa käsissä, mutta joulutauon jälkeen haaviin tarttui vain jatkoaikavoitto PoU-Edustuksesta vuoden ensimmäisessä ottelussa. Kauden päätösottelusta Pieksämäen Pallo-Seppoja vastaan tuloksena oli samoin jatkoaikavoitto.

Joulutauon jälkeen joukkuetta häiritsivät lukuisat loukkaantumiset, ja kun niitä lähti tulemaan, niin loppua ei näkynyt. Tässä rupesi näkymään joukkueen materiaalin kapeus. Hieman paremmalla onnella, ja vähemmillä loukkaantumisilla olisi voitu taistella pudotuspelipaikasta tosissaan.

Ensi vuoden joukkueen kasaus alkaa heti, ja toivotaan että nykyisten pelaajien lisäksi joukkueeseen löytää uusia tuttavuuksia, joilla materiaaliin saataisiin lisää leveyttä.

Joukkueen sisäisen pistepörssin voitti viime vuoden tapaan kapteeni Tatu Hakkarainen. Kauden päätösiltamissa jaettiin myös seuraavia palkintoja:

Vuoden Tulokas: Eetu Räsänen

Vuoden Maalivahti: Jaakko Murtonen

Paras Pelaaja: Tatu Hakkarainen

Kategoria(t): Edustus artikkelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.