Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen syyskausi keskeytetään 2.12. alkaen

Jääkiekkoliiton liittohallitus on tiistai-iltana pitämässään ylimääräisessä kokouksessa päättänyt keskeyttää Jääkiekkoliiton alaisten sarjojen kilpailutoiminnan vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi ajalle 2.12. – 31.12.2020.

Harjoittelun osalta seurojen ja joukkueiden tulee noudattaa tarkasti yleisiä terveys- ja hygieniaohjeita ja suosituksia, jotka vaihtelevat merkittävästi alueellisen koronavirustilanteen mukaan.

Jotta sarjatoiminta saadaan vuoden alussa käyntiin mahdollisimman normaalisi, kehotetaan seuroja ja joukkueita harkitsemaan tarkasti joululomalle ajoittuvien turnausten ja pelitällien järjestämistä ja niihin osallistumista vaikka tämä olisi alueellisten viranomaismääräysten puitteissa mahdollista.

http://leijonat.fi/index.php/uutiset/jaakiekkoliitto/item/39789-jaakiekkoliiton-alaisten-sarjojen-syyskausi-keskeytetaan-2-12-alkaen

Kategoria(t): Ajankohtaista artikkelit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.