Kiteen Jääsusien harjoitukset päättyvät sunnuntaina 15.3.2020

Kiteen Jääsusien harjoitukset päättyvät sunnuntaina 15.3.2020

Jääkiekkoliiton antaman ohjeistuksen mukaan harjoituksia voidaan jatkaa niin kauan, kuin esim. koulut ovat auki. Seura ja jäähalliyhtiö on tehnyt päätöksen, että harjoituksia jatketaan sunnuntaihin 15.3.2020 saakka jokaisen henkilökohtaisen harkinnan mukaan. Pyydämme joukkueita huomioimaan, että valitsevassa tilanteessa päätös antaa alaikäisen lapsen jatkaa harrastamista kuuluu huoltajille ja lapselle itselleen.

Kehotamme joukkueita kiinnittämään korostetusti huomiota ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin, erityisesti hyvään käsihygieniaan ja kaikkiin muihin toimiin, joilla mahdollisia pisara- ja kosketustartuntoja voidaan estää.

Mikäli olet matkustellut viimeisen kahden viikon aikana, tulee noudattaa virallista ohjeistusta, ja olla osallistumatta harjoituksiin.

Harmillista, että kausi päättyi näin yllättäen, mutta terveys on tärkeintä!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.